Disqus Shortname

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!

 Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.



ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕΛΙΔΑ  https://www.militaire.gr ΣΤΙΣ 11/09/2020

Στο Καρά Τεπέ μεταφέρονται σκηνές για τους χιλιάδες πρόσφυγες της Μόριας!!

Τρίτη μέρα στον δρόμο, από την είσοδο της πόλης της Μυτιλήνης μέχρι τον καμμένο καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, βρίσκονται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Έχουν κατακλύσει τον δρόμο και τα γύρω από τον καταυλισμό κτήματα ή τους αύλειους χώρους επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές από την Τετάρτη το πρωί,έχοντας στήσει πρόχειρους καταυλισμούς.
ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΤΡ.ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Α'Υ'ΠΝΟ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ...
ΠΗΓΗ

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΚΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 22.20' ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΡ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΤ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ..., ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΗ...) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
ΠΗΓΗ


ΕΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ Μ.Κ.Ο...;;
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...;; 
ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΚΑΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΣΟΥΝ;;
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ, ΣΤΡ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ;
ΕΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ...;;(ΒΛ.ORUC REIS...κ.α... )
ΚΙ Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ  ΘΕΣΜΟΥΣ:




Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί 

1.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τα γεγονότα που εξελίσσονται στο νησί της Λέσβου, με την συμμετοχή προσωπικού και την συνδρομή μηχανημάτων του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι διατάχθηκαν να μεταβούν στο πεδίο βολής του Καρά Τεπέ προκειμένου να συνδράμουν στην κατασκευή δομής φιλοξενίας για τους πρόσφυγες και μετανάστες που διέμεναν στο ΚΥΤ Μόριας.


2
.Συνάδελφοι μας κλήθηκαν να συμμετέχουν στο στήσιμο σκηνών και στη διαμόρφωση του χώρου με στρατιωτικά μηχανήματα, εργασίες οι οποίες εκφεύγουν τελείως των καθηκόντων τους προκειμένου να καλύψουν για άλλη μια φορά, την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, των επιδοτούμενων ΜΚΟ που έχουν αναλάβει τη διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού, των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής καθώς και της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

3.Σε μια περίοδο κατά την οποία τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καλούνται:

-Να αντιμετωπίσουν εν μέσω πανδημίας, την καθημερινή προσπάθεια εισβολής παράνομων μεταναστών στα σύνορα του Έβρου, αναγκασμένοι πολλές φορές να λειτουργούν κάτω από αντίξοες συνθήκες διαβίωσης.

-Να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 με την διάθεση στρατιωτικών Νοσοκομείων και την συμμετοχή υγειονομικού προσωπικού καθώς και με την συμμετοχή Τεχνικού προσωπικού (Οδηγοί ασθενοφόρων)
Επισημαίνεται εδώ ότι όπως σας είχαμε γνωρίσει με το (β) σχετικό, https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1149-pomens-ektakti-oikonomiki-enisxysi-stelexon-enoplon-dynameon-ed-oxi-stin-eksairesi-synadelfon-tis-120-pea,   για τους συναδέλφους μας Τεχνικούς, το ΓΕΑ δεν έχει αποδώσει μέχρι σήμερα την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που διατέθηκε σε όλο το προσωπικό που συμμετείχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μη υλοποιώντας την υπόσχεση του Πρωθυπουργού της χώρας, αρνούμενο να εξετάζει την ορθότητα της απόφασης του Διοικητή της 120 ΠΕΑ όπως οφείλει ως προϊστάμενος σχηματισμός και επαφίεται στην εφαρμογή του νόμου, μέσω τη απόφασης (ορθής ή λανθασμένης) του εκάστοτε Διοικητή...!

-Να εμπλακούν με αρχική μάλιστα εντολή, του αναρμόδιου Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, στους ελέγχους για τον COVID-19 (Κορονωϊό), στα σημεία εισόδου της Χώρας (Λιμάνια – Αεροδρόμια), έχοντας την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται στα αεροδρόμια, μετά το «άνοιγμα» των διεθνών πτήσεων την 1η Ιουλίου. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έκρινε πως το στρατιωτικό προσωπικό υγειονομικών ειδικοτήτων που του απομένει είναι τέτοιο σε αριθμό που αρκεί για να επιφορτιστεί ένα ακόμα έργο, παραβλέποντας παράλληλα και επιλεκτικά την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων.

-Να Συμμετέχουν με την διάθεση πολύτιμου προσωπικού και πόρων στα Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών (Hot Spot), με ότι επιπτώσεις επιφέρει αυτό στην αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων. Επισημαίνεται και εδώ ότι η Ομοσπονδία μας με το (α) όμοιο https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/921-pomens-oxi-stis-diakriseis-apasxolisis-ygeionomikoy-prosopikoy-ton-ed-sta-pro-anaxorisiaka-kentra-kratisis-allodapon, σας είχε γνωρίσει ότι οι συνάδελφοι μας που απασχολούνται στα συγκεκριμένα Κέντρα αντιμετωπίζονται  ως προς την θέσπιση μισθολογικών κινήτρων, ως πολίτες Β΄ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα με την υπ΄αριθμό 124/1 12.12.2019 τροπολογία που κατατέθηκε από το Υπουργείου Υγείας στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο ‘’Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας’’, ψηφίσθηκε η Τροποποίηση του άρθρου 99 του ν. 4486/2017 (Α΄ 115) με την οποία θεσπίζονται μισθολογικά κίνητρα, για τους ιατρούς και το λοιπό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας που απασχολείται στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών και εξαιρούνται επιδεικτικά, τόσο οι στρατιωτικοί ιατροί όσο και το λοιπό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων,

-Να αναστείλουν τις Κανονικές τους άδειες διακόπτοντας ή και ακυρώνοντας τις ολιγοήμερες διακοπές τους, ως αποτέλεσμα της δικαιολογημένης αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, καταβάλλοντας καθημερινά το μέγιστο των ψυχικών τους αποθεμάτων για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου ετοιμότητας που επιβάλλουν οι προκλητικές ενέργειες της γείτονας χώρας.

Έρχεται να προστεθεί μία ακόμη ΄΄αποστολή’’ για τις Ένοπλες Δυνάμεις σε μια προσπάθεια της Κυβέρνησης να καλύψει την αδυναμία ανταπόκρισης των κρατικών υπηρεσιών στην εκτέλεση της αποστολής τους, λόγω κυρίως του μη έγκαιρου και έγκυρου σχεδιασμού των Κυβερνητικών παραγόντων για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων οι οποίες όμως δεν ήταν δύσκολο να προβλεφθούν.

4.Την ίδια περίοδο η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν δείχνει διατεθειμένη να ασχοληθεί με τα ολοένα αυξανόμενα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους, αντιμετωπίζοντας το υφιστάμενο προσωπικό της, με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που βλέπουμε να ισχύουν για το προσωπικό άλλων Υπουργείων.

5.Τα ανωτέρω αποτελούν απαξίωση και υποβάθμιση για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διότι η εμπλοκή τους αυτή:

α.Εκφεύγει της αποστολής τους, καθιστώντας τους για άλλη μια φορά, βοηθητικό προσωπικό έτερων Υπουργείων. 

β.Εμπλέκει τους συναδέλφους μας, χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση όταν σε παρόμοιες εμπλοκές τα αντίστοιχα στελέχη άλλων Υπουργείων, απολαμβάνουν πρόσθετες αμοιβές.

γ.Επιβαρύνει υπέρμετρα το στρατιωτικό προσωπικό σε αντικείμενα ξένα με την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια περίοδο.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί

6. Η ικανότητα των ΕΔ να ανταποκρίνονται σε κάθε δύσκολη αποστολή που τους ανατίθεται, δεν αποτελεί άλλοθι στην χρησιμοποίησή τους σε ανάγκες που αδυνατούν να υλοποιήσουν έτερα Υπουργεία. Κάθε τέτοια εμπλοκή στερεί πολύτιμους πόρους από την πολεμική μηχανή της χώρας μας και εμποδίζει την ομαλή της λειτουργία.

7. Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), ζητούμε την ακύρωση της συγκεκριμένης εμπλοκής ως απαράδεκτη και προσβλητική και απαιτούμε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αυτονόητο. Να σταματήσει να διοχετεύει πολύτιμο έμψυχο υλικό σε εμπλοκές που ουδεμία σχέση έχουν με την αποστολή του και να επιτρέψει στα στελέχη του να εκπαιδεύονται και  να εργάζονται απρόσκοπτα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Η Ομοσπονδία μας σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις προκειμένου να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας.

8. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός(ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983 503377.

Μετά τιμής

Για τo Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

  

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)


ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, Ο Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ...
ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΟΞΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ......




ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.'' ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ Η ΧΡΩΜΑ.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΡΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..., ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...


ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ, ΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ...


 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.



ΔΙΑΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

πηγη https://theanw600.blogspot.com/2020/09/o-stratos-mas-dexete-entoles-na-stinei-skines-stous-prosfiges-anti-na-filaei-ta-sinora-mas.html?spref=tw


E.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΤΚ 21055 ΤΗΛ. 27520-44850
E-mail: prf.anatolikhs.peloponnisou@gmail.com