Disqus Shortname

ΑΡΤΣΑΧ (ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ). ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ !!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΖΕΡΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ !!!


Ο кατατροπωμένος εχθρός άφησε τα θωρακισμένα οχήματα και τράπηκε σε φυγή: Ο ΥΠΑΜ δημοσίευσε ένα βίντεο

el.armradio.am

O εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Αρτσρούν Χοβαννισιάν έδωσε στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό βίντεο από το νότιο τμήμα του μετώπου του Αρτσάχ που γυρίστηκε από το ιbanak.info πρόσφατα, και παρουσιάζει στρατιωτικό εξοπλισμό που εγκαταλείπει ο кατατροπωμένος εχθρός.

Το βίντεο δείχνει θωρακισμένα οχήματα κατά μήκος του δρόμου.

Από τις 23 Οκτωβρίου, στη νότια κατεύθυνση του Αρτσάχ οι ΕΔ του Αζερμπαϊτζάν προσπάθησαν να επιτεθούν προς την κατεύθυνση του Βοροτάν. Αρκετές επιθέσεις του εχθρού απέτυχαν, στη συνέχεια υπέστησαν βαριές απώλειες και απωθήθηκαν.

Ο Αρτσρούν Χοβαννισιάν δήλωσε ότι ορισμένες μονάδες διαμελίστηκαν, έχασαν τον στρατιωτικό εξοπλισμό, τράπηκαν σε φυγή, προσπαθώντας να βρουν καταφύγιο σε κοντινά δάση και χαράδρες.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται ο χαμένος στρατιωτικός εξοπλισμός.

………………………………………….

ΑΡΤΣΑΧ (ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ) Στρατός άμυνας: Τοπικές μάχες σημειώνονται σε όλες τις κατευθύνσεις της πρώτης γραμμής

el.armradio.am

Επί του παρόντος, οι τοπικές μάχες σημειώνονται σε όλες τις κατευθύνσεις της συνοριακής γραμμής. Ο Στρατός Άμυνας εμποδίζει επιτυχώς τις επιθετικές ενέργειες του εχθρού, κρατώντας υπό έλεγχο την επιχειρησιακή και τακτική κατάσταση. Αυτό αναφέρεται από το γραφείο Τύπου του Στρατού Άμυνας του Αρτσάχ.

«Το βράδυ, για άλλη μια φορά κατάφορα παραβιάζοντας το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, οι εχθρικές δυνάμεις και πάλι βομβάρδισαν τους ειρηνικούς οικισμούς, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Στεπανακέρτ», αναφέρει η δήλωση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η κατάσταση στη ζώνη της σύγκρουσης Αρτσάχ-Αζερμπαϊτζάν παρέμεινε σχετικά σταθερή και τεταμένη. Σε ορισμένες περιοχές συνεχίστηκαν μάχες πυροβολικού και η ανταλλαγή πυρός.

………………………………………….

Καταστροφή των εχθρικών δυνάμεων (βίντεο)

ΠΗΓΗ https://alfeiospotamos.gr/?p=46351 


E.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
Τ
Κ 21055 ΤΗΛ. 27520-44850
E-mail: prf.anatolikhs.peloponnisou@gmail.com