Disqus Shortname

ΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; !! ΤΟΥ ΣΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΙΖΑ, ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: Ε, ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !!!

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…

…………………………………………………

ΠΕΤΣΑΣ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ 9ΕΚ ΣΤΑ ΜΜΕ… ΣΥΝΟΛΟ 20ΕΚ ΓΙΑ… "να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news»"




ΣΟΥΡΛΑΣ: "Μου είχαν προτείνει 500 εκατ. δρχ. για να βγάλω στην αγορά εμβόλια" 



ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ;; !!!



ΚΑΝΑΔΑΣ, ΟΝΤΑΡΙΟ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ… αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος Υγείας, Dr. Barbara Yaffe: "Απλά λέω αυτά που έχουν γράψει για να πω" …

«Τα σχόλιά μου ακούστηκαν από ένα ζωντανό μικρόφωνο πριν από τις 3 μ.μ. της Δευτέρας, κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ για τον COVID-19. Ήταν μια κουβεντούλα που είχα με τον Dr Williams», εξήγησε η Yaffe σε δήλωσή της στην Toronto Star.

«Αναφερόμουν στο γεγονός ότι η ομάδα επικοινωνίας μου με προετοιμάζει για αυτές τις ενημερώσεις με παρατηρήσεις μετά από έρευνα και έλεγχο. Εννοείται πως μιλώ ελεύθερα και δεν έχω σημειώσεις, όταν καλούμαι να απαντήσω σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Επίσης μετέφερα στον Dr Williams τον προβληματισμό μου σε σχέση με το γιατί μεταφέρω επιπλέον χαρτιά», έσπευσε να δικαιολογηθεί.

Εμείς απλά μεταφέρουμε την είδηση από τον Καναδά! ΠΗΓΗ



ΠΗΓΗ https://alfeiospotamos.gr/?p=46713 

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Τ.Κ. 21055 ΤΗΛ. 27520-44850

E-mail: prf.anatolikhs.peloponnisou@gmail.com

 ας τα σέρβιραν τα υπουργεία…"