Disqus Shortname

Bloomberg: Έρχεται ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ παγκόσμιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κραχ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από του 1929…!![ΒΙΝΤΕΟ]

Ο εφιάλτης της πανδημίας ενδέχεται να ολοκληρωθεί με ένα παγκόσμιο κραχ.

(σ.σ. ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΓΡΑΦΟΥΜΕ “ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από του 1929” ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ Κ.Λ.Π., ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΨΑΡΟΚΆΙΚΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΑΜΠΕΛΙΩΝ, ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΛΙΕΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΊΔΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΧΑΙΟ?? ΠΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΟΥ ΚΡΑΧ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΗΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ)

Η χρηματιστηριακή ασυδοσία και τα παράγωγα έχουν δημιουργήσει μία μαγική εικόνα στις μεγάλες αγορές που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Και αυτό όπως έχει διδάξει η πρόσφατη ιστορία, πληρώνεται ακριβά. Εν μέσω πανδημίας, δεκάδες αμερικανικές επιχειρήσεις έχουν αντλήσει υπέρογκα ποσά από δημόσιες εγγραφές αλλά και έκδοση εταιρικών ομολόγων που ξεπερνούν τα 3 τρις δολάρια. Και μάλιστα αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται με αρνητικές αποδόσεις.

Εταιρίες όπως η AirBnB, έχουν αντλήσει δεκάδες δισεκατομμύρια, ενώ είναι εμφανές πως τα προϊόντα τους βάλλονται λόγω πανδημίας. Φανταστείτε την κατάρρευση που έχει επέλθει στην συγκεκριμένη πλατφόρμα λόγω της πανδημίας και της απαγόρευσης των ταξιδιών.

Επενδυτικά οχήματα μαζί με ερασιτέχνες traders νέας πλατφόρμας συνεχίζουν να φορτώνουν την wall street με αέρα δημιουργώντας ένα χρηματιστηριακό ράλι το οποίο δεν έχει καμία επαφή με την πραγματική κατάσταση της παγκόσμιας αγοράς.

Το πανηγύρι με τα παράγωγα συνεχίζεται παρά τις κραυγές – πλέον – αναλυτών, που προειδοποιούν ότι είμαστε ένα βήμα από την καταστροφή.

Μόνο στο αμερικανικό χρηματιστήριο τα παράγωγα που διαπραγματεύονται ξεπερνούν τα 22 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως.

Το ίδιο πανηγύρι γίνεται και στην Ευρώπη, όπου γύρω από την πανδημία στήθηκαν χρηματιστηριακά ράλι για συγκεκριμένες εταιρείες, με πρωτοφανείς αποδόσεις για τα δεδομένα της αγοράς.

Και το πανηγύρι της κερδοσκοπίας ολοκληρώνεται με το Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα. Όπου η απόδοσή τους είναι τουλάχιστον παρανοϊκή.

Αυτό το πανηγύρι λοιπόν το οποίο γίνεται κατά παράβαση κάθε νόμου της πραγματικής οικονομίας και των πραγματικών συνθηκών της αγοράς που διαμορφώνονται λόγω πανδημίας, οδηγεί σε μία τεράστια φούσκα που πλέον είναι θέμα χρόνου να σκάσει.

Και όταν ακόμα και το Bloomberg ανεβάζει τέτοια άρθρα – κώδωνες κινδύνου, ουδείς πρέπει να αμφιβάλλει ότι μαζί με την πανδημία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ζήσουμε και μέρες 1929.

Πάρτε μια γέυση για το τι σημαίνει οικονομικό κραχ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ
( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ 18 ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ – ΔΗΜΟΤΗ.
ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ – ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΥΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/wp/2020/12/24/bloomberg-erchetai-kalpazontas-pagkosmio-oikonomiko-krach-cheirotero-1929/

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Τ.Κ. 21055 ΤΗΛ. 27520-44850

E-mail: prf.anatolikhs.peloponnisou@gmail.com